Isnin, Mei 28, 2012

KRU 20th anniversary showcase

Assalamualaikum ^^,







ha?? nampak tak?? rasanye sekarang ni ramai dah tau berita terkini pasal KRU kan. 20 Anniversary Showcase. SEKIRANYA korang dengar hot.fm lah kan. @.@

aku pegi ke tak? ikutkan hati memang la meronta-ronta nak pergi. tapi bila fikir kan yang komitmen aku as a student. it's ok. aku ada jugak join contest kat hot.fm tu. ada rezeki adalah. 

bila ?






antara sebab musabab aku kena fikir habis2 ialah event ni di adakan hari ahad. so. agak berat sikitlah kan.
apa2 pun...




HAPPY 20th ANNIVERSARY KRU

congratulations!!

buat masa ni cuma boleh sokong dari jauh saja. semoga kejayaan sentiasa di pihak KRU. thank you for a very creative idea to all products produced. so excited with KRU Academy too. ;)


sumber gambar [ KRU Studios ]


4 ulasan:

  1. Alahai,nasib baik akak dh kawen.klu x,harus akk joint nk tgk showcase KRU ni..my favourite group ni..

    BalasPadam
  2. dear, dorang tak jual tiket ke?

    BalasPadam
  3. @Rara Nasiha nope. kna join contest. byk jugaklah contest utk dptkan pass. plus beli merchandise rm50 bole dpt pass jugak. ;)

    BalasPadam
  4. wah lama tuuuu .. kalau dekat semenanjung , memang mimpilah nak pergi .. hehe

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..