Sabtu, Jun 30, 2012

"Segmen : Up Followers Bulan June-Julai"

Assalammualaikum ^^,







klik banner untuk join. 

TAG





kepada yang lain kalau nak join. boleh juga. moh la kite meriahkan segmen ni.  ;)

sekarang tengah musim exam. kemunculan yana ke blog anda semua yang join segmen ni. mungkin lambat. but. i still have + must + will to visit on your site later on. peace !!


Read More...

Jumaat, Jun 29, 2012

how do i look ??

Assalamualaikum ^^,




oh yeahhh !! ini bukan blog baru. ini blog baru melalui proses pembaik pulih. so. how is it???  

see? aku suka tukar2 template kan? susah nak puas kan hati yang mintak entah apa2. tapi bila tengok design ni. so far aku suka.  *wink3!! 

credit to NABILA MEDAN for a very beautiful design. i'm happy  =))



Read More...

Sabtu, Jun 16, 2012

aku minggu lepas.

Assalamualaikum ^^,




segala kesusahan dan kepayahan di lalui dengan sabar. kadang2 jadi tak sabar jugak seems aku ni bukanlah seorang yang penyabar sangat. @.@  tapi nak tak nak kena jugak tahan kerana adanya rasa hormat itu. di sebabkan dah terlalu penat. semalam aku dah buat kerja gila. yang aku tak pernah buat selama hampir empat tahun aku jadi student. sangat teruk ! ;(

sepanjang minggu lepas aku rasa letih sangat. setiap ada masa yang terluang kena + mesti di isi dengan assignment. walaupun dah tak banyak. tapi bila ada assignments role play. itu akan jadi lebih berat. sebab perlukan komitmen daripada semua ahli kumpulan dan masa yang banyak. sebab? yeahh. masa yang banyak di sebabkan nanti CUT !! sebab ketawa, salah dialog. mostly semua akan gelak termasuklah aku. well we are not such a good actress ^^

itu belum lagi bab nak edit video bagai. bila cakap sorang ni yang nak edit. langsung x tanye or datang masa proses. at least datang bagi idea. ok lah . belum lagi nanti ada yang nak tak nak je. bila masa dah suntuk. aku cuma biarkan jek. lantaklah nak jadi ape. that's why i HATE group assignments. 

ok. minggu depan adalah minggu terakhir di kelas. the next week will be exams fever. zone kritikal dah hampir ke level merah. so. aku kenalah tambah tenaga, tambah ilmu supaya mudah untuk menjawab soalan-soalan yang entah susah ke senang. 

bila bercakap soal susah ke senang. terpulang pada usaha kita sendiri jugak sebenarnya. kalau baca dan memahami setiap penjuru buku ke slides. itu akan jadi senang. dan susah kalau asyik nak mengeluh. tapi langsung tak cuba nak memahami apa yang tertulis kat buku dengan slide tu.

ingatan buat aku jugak. again. good luck for the final exam for those read this. especially those will face the final just like me. BEST OF LUCK GUYS !!



Read More...

Sabtu, Jun 02, 2012

hello june !! or should be can you come on other time june??

Assalamualaikum ^^,




hello followers and readers !! how's ??  habis dah masa untuk bersenang-lenang kat rumah. esok dah balik melaka. kembali menjalankan tanggungjawab yang masih belum habis. for real. minggu seterusnya akan jadi a very worse week. hope not ! 

bulan enam adalah bulan disaster untuk aku. dan aku percaya untuk semua yang bergelar students. especially those in bachelor. exam itu semakin hampir. @.@  need to be more and more focus. seems final punya timetable pun berjaya membuatkan aku terkejut tahap takde perasaan. will post my timetable final exam. sangat sedih !

ok geng. jumpe lagi if aku ada masa yang mencukupi.




kalau lah boleh kan???



Read More...