Selasa, Julai 17, 2012

perbezaan shawls dan tudung bawal

Assalamualaikum ^^,




hari ni aku nak cerita sikit kehidupan sebagai manusia yang ada kembar. soalan feveret + soalan pemes + soalan yang berada di tangga tertinggi dalam carta adalah adalah 

macam mana nak bezakan ek ? 

tak percaya tanya kawan or sedara mara yang kembar tu. kembar seiras.

untuk aku dan diera. jawapan recent yang aku bagi. diera pakai shawls aku pakai bawal. ya. itulah perbezaan yang ketara sekarang ni. adakah itu bermakna aku tak pakai shawls ? buat masa ni yes. aku lebih selesa pakai tudung bawal. walaupun sebelum ni aku berjinak-jinak menggayakan shawls. tapi macam tak kena dengan jiwa aku lah. @.@

hakikatnya. dah beratus duit aku habis beli shawls dan koleksi shawls aku dah lebih tiga puluh helai. dan banyak yang belum aku pakai lagi. haisshh !! membazir. sebabnya tengok cantik terus beli. 

sekarang ni. aku tengah gila-gila beli tudung bawal. masa shawls tengah in susah nak cari kelibat tudung bawal ni. tapi sekarang dah senang dah nak cari. plus dah macam-macam design yang ada dah sekarang ni. i likeeee!! eh dah ada tudung bawal liyana kan ? nak belilah buat tambah collections. see ?? apa nak jadilah aku ni. @.@

jom tengok gambar si kembar yang berbeza citarasa bila berhijab.





 









and yes. one more thing. lepas ni aku yakin yang orang takkan keliru lagi dengan kitorang memandangkan aku tukar spec baru. sebab masa musim exam hari tu. akibat tertidur masa baca buku. bangun dengan mamai tanpa menyedari spec terjatuh dan aku terpijak. bestt !!

so, what to say ? terima kasih pada kaki yang telah terpijak spec sebab dapat buat spec baru ? why? sebab dengan spec baru ni korang boleh bezakan aku dengan diera   >,<


rasa-rasa ada perbezaan tak. aku vote ada !




10 ulasan:

  1. lebih kurang sama lah..dua-dua chomel..:)

    BalasPadam
  2. @hazanis ol0ooo.. same jugak kee., tq ! ^^

    BalasPadam
  3. besnyeee ada kembar. nak jugakkkk :3

    BalasPadam
  4. bestnyer ada kembar..suka sgt..mtk2 nanti dpt anak kembar..hehe

    BalasPadam
  5. kembar rupanya dia....memang susah nak beza

    BalasPadam
  6. nasib baik cara pakai tudung lain-lain..senang nak bezakan :)

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..