Rabu, Ogos 15, 2012

i-phone 4s FREE sertai peraduan MEMBERKU HAWA

Assalamualaikum ^^,




by the time kalau pergi mana-mana shopping kompleks. mata akan terarah ke kedai-kedai handphone. cuci mata sebab tak pernah puas dengan apa yang dah ada. @.@ main-main dengan phone yang di display. selalunya dapat main phone ni kalau pergi service center or brand phone shop. hoh0

nak di jadikan cerita aku join contest memberku hawa. cuba-cuba nasib katanye. then tak sangka ni pulak yang aku dapat ni




ni la phone yang aku duk godek-godek masa pergi center celcom hari tu. bila staff Kimberly Clark call. menjerit sudah semestinya lah kan. tak percaya pun ada. right after call. aku harap dapat color putih. then. bila dapat terus bukak. waaaaa !!! jerit lagi sekali aku. huewhuewhuew
selain i-phone ni. ada jugak cenderahati lain daripada Kotex. jom tengok !




botol air. kecik jek. tapi comel !!



tak tau apa nama benda ni. nak sangkut apa lah agaknye nanti =,=



note pad. sayang pulak nak guna.  ^^



bantal. and the best part is kain kat luar tu sarung rupanya. means boleh bukak. mula2 ingat bantal guna corak kain ni. like it ! flexible.



and yeaaa !! another collections for goodies bag. 



dah nama pun kotex kan. mestila ada terselit satu. btw, this is new fresh penti liners. so girls !! what are you waiting for  =)




so. here it is. the whole thing yang aku dapat. just answered a one very simple questions. oh ya ! aku menang ni untuk minggu ke 10 soalan mingguan. minggu akhir oke ! for your information. minggu last ni lah aku baru tahu yang cerita Memberku Hawa ni ada peraduan. dan minggu tu lah for my first time hantar jawapan. how's lucky me. 

alhamdulilah !

ada menyuarakan hasrat untuk jual i-phone ni untuk beli BB. tapi di tentang habis-habisan from my whole family. well. now, i accept you as you are. welcome to my life I-PHONE 4S !!

ada jugak join contest Memberku Hawa yang lagi satu. kali ni hadiah dia lagi best. tengok ni




amacam ?? teruja ?? hehehe. btw, contest ni tamat hari ni 15 Ogos 2012. good luck to me !! weh0ooo !!! ;)

2 ulasan:

  1. wahhh,thaniah FL.. How lucky youu..=) nak jugak i phone tuuu..huhu

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..