Jumaat, Ogos 03, 2012

result oh result

Assalamualaikum ^^,




situasi normal bila habis exam.

" fuhhh !! lega ! final dah habis"

" horeeyyyy !! cuti sem ! nak enjoy ! "

TAPI

" errr.. takutlah nak tengok result nanti. takpe2. kita enjoyyy dulu "

"entah-entah aku ada repeat kot sem ni "

" macam susah jek final kali ni. seram pulak bila result nak keluar nanti "

di atas adalah antara reaksi bila final dah habis. sure mesti ayat-ayat kat atas ni ayat top setiap student lepas final exam. ye tak ??


situasi normal bila dah tau tarikh result exam.

" haaa ??!! cepatnye !"

"minggu depan ?? gila lah. entah apa result aku tu "

" agak2 ada repeat tak ek ? "

" aku tak nak bukak student portal ke email ke. biar lama2 sket "  <------ boleh ke tungu lame2. =)

" alaa.ko mesti ok punye ! . carry mark ko tinggi kot "

" aku harap2 semua luluslah. aku tak nak repeat. susah nanti doe ! "

selalunya part yang ni. semua terus menggelabah. risau dengan result yang entah gempak entah so so. @.@  biasanya bila dah sampai tahap ni. korang akan fikir TAK NAK REPEAT. pointer dah tak penting sangat dah. walaupun hakikatnya PENTING.


situasi normal the day result keluar.

" malas nak bukak. confirm tak boleh masuk "

" mesti ramai yang dah duduk depan laptop masing-masing nak tengok result "

" macam hape ! dari tadi asyik reload jek ! huh ! "

part ni pulak. korang dah pasrah habis. apa pun resultnya korang kena jugak tengok. tapi selalunya hajat korang tu terbantut bila page asyik kena loading. hilang mood + semangat nak tengok result. masa ni lah facebook ke twitter korang ramai yang update pasal result. portal tak boleh bukaklah. seram lah. macam-macam lagi. coteng dinding kawan 

"uit ! amacam result ? mesti gempak kan "

" aku tak dapat bukak ni dari tadi "

haha. please admit it. macam-macam ayat lagi kan. =)


aku ?? 

" alaaa..apa susah ? tengok kat email jek esok "

silap-silap hari bulan email pun boleh hang kalau dah ramai sangat bukak. @.@



7 ulasan:

  1. salam ramadhan sis =)

    haha bese lettew. lumrah seorang student.

    singgah and follow sini

    BalasPadam
  2. assalamualaikum fatin...biasa la student memang rasa mcm tu kan..:)

    BalasPadam
  3. macam2 ragam student time result nak kuar kan? hehehe

    BalasPadam
  4. haii..Promosi pembukaan One's Perfume...
    Harga sebotol hanya rm55 sahaja.. Free postage..
    Beli 2 botol percuma vial original perfume..
    (hanya di semenanjung)
    jika berminat boleh kunjungi fb page ni

    https://www.facebook.com/onesperfumes

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..