Selasa, September 18, 2012

INTERSESI : HRM546 - Prodigy Production Training Program, Team Building Gateway to Excellent on 30 August 2012

Assalamualaikum ^^,




UNDI LIYANA ERYTHRINA DI PENCARIAN GADIS KONFIDEN KOTEX !

ok. hari ni sambung entry di puncak. sebelum ni aku bercerita tentang persiapan PRODIGY PRODUCTION untuk training program. so, hari ni aku nak review on the day for the training. 

untuk training ni aku dipertanggungjawabkan untuk menjaga PA system. perasaan ? mestilah risau. first time kot. dan its PA system okay !! benda paling penting untuk sesebuah event. 

the stage

belon yang mewakili setiap group

decoration stage untuk majlis penutupan

view daripada belakangggg. on the left is our lecturer. En. Abu


here we gooo !! the team !

aktiviti mengemas selepas training 
i'm with sya. serius comel dia ni !

on the left is aten. PD niii

lepas jek trainee keluar. ktorg yang tinggal2 ni kena set up decoration (tempat duduk and what so ever ) untuk closing ceremony

yeahhh !! its me ! my place along the event =))

the blue team

the read team

the pink team

the green team

dah dapat kad.untuk petunjuk seterusnya

pandangan daripada atas untuk check poin 4. spider web

check point 3. communication.

check point 2. aim your target. angry bird game !

check point 1. musang berjanggut. stress handling

classmates..tapi tak semua ada ni 

again. our picture. thanks for the memories and experienced =)


in overall. En. Abu kata training ktorg yang paling ok. waaa!! suka2!! dan komen daripada PM dan semua. diorang berpuas hati dengan PA system. fuhhh !! lega ! =))




sesi penyampaian cenderahati kepada En. Abu Hasan Ibrahim daripada team ktorg, disempurnakan oleh ezat, PM.

THANKS TO EN. ABU and ALL !!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

thanks for commenting ! love ..