Ahad, September 30, 2012

segmen : tangkap follower sebanyak mungkin

Assalamualaikum ^^,




ok join segmen ni setelah di tagged oleh Diera Tekikushika




klik banner untuk join !

tagged


mungkin aku lambat untuk berblog walking ke blog korang semua yang join segmen ni. sebab aku masih belum habis bw ke blog blogger yang join segmen ini. @.@  banyakkkkk woo0ooo !! 

so, janganlah marah and cakap aku sombong sebab tak pergi blog korang semua dalam masa terdekat. as i mentioned i will be a litte bit late to view your site. yang pasti aku tetap akan sampai ke blog korang semua. yang tu dun worry much ! *wink3!!!

FOLLOWER
962

7 ulasan:

  1. Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  2. Singgah sini sambil follow,

    Jom follow saya jugak,

    Terjah sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  3. Done follow!Jemput singgah blog saya eh!
    http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  4. Salam n hye~!!

    Sori lmbat terjah blk..
    dh follow ur blog..
    follow me bakc gak~..
    thanks & salam knal ye.. ^_^

    BalasPadam
  5. singgah sini :D

    #997

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  6. salam perkenalan.. hye, terjah sini, datang dari segmen yg sama.. jemput singah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..