Selasa, Oktober 30, 2012

UNDI LIYANA ERYTHRINA di PENCARIAN GADIS KONFIDEN KOTEX !

Assalamualaikum ^^,



kawan2 semua..minta jasa baik anda semua untuk undi aku di PENCARIAN GADIS KONFIDEN KOTEX dengan LIKE gambar aku. as for that aku menggunakan nama facebook aku which is LIYANA ERYTHRINA. harap semua dapat membantu aku untuk mengundi seterusnya melayakkan untuk menyertai kem di Pahang nanti. *wink3!!

ok. now follow this steps untuk LIKE GAMBAR :




LIKE facebook iKnowMovement.



klik GADIS KONFIDEN KOTEX atau klik link di sini.



klik UNDI di menu tabs



scroll bawah sikit. korang akan jumpa macam dalam gambar. 
type LIYANA ERYTHRINA di ruang yang disediakan



if dah cari dan tak jumpa. pastikan petak sebelah kiri atas klik pada SEMUA. then cari nama LIYANA ERYTHRINA macam dalam gambar di atas.

then KLIK gambar. keluar macam kat bawah ni.

























klik UNDI untuk mengundi. 

THAT'S ALL !!


setiap orang hanya dibenarkan untuk mengundi gambar sekali sahaja. so, disebabkan itu aku nak open kepada blogger yang baik hati untuk tolong sama promote aku. caranya mudah saja.

  • buat satu entry bertajuk " UNDI LIYANA ERYTHRINA di PENCARIAN GADIS KONFIDENT KOTEX " dan ceritakan tentang penyertaan aku untuk pencarian gadis konfiden kotex.
  • entry mestilah di masukkan sekali cara2 untuk mengundi LIYANA ERYTHRINA.
  • akhir sekali, entry mestlilah dibuat sticky  post dan juga letak banner mengenai pnecarian ini di sidebar blog anda sehingga 30 Oktober 2012.
  • letak URL entry korang ke blog aku. post di ruang komen entry ini.
good news is, korang akan dapat sedikit cendera hati daripada FL Bloghouse selepas pengumuman peserta yang layak. that's why aku mintak URL entry post yang korang buat . and aku sendiri tak tahu bila, anything I will let you guys knows. yang pasti selepas tarikh 30 Oktober 2012.
yes. banner beserta URL untuk korang letak di sidebar, aku akan bagi selepas korang bagi URL pada aku. 

THANKS A LOT FRENZ !! =)



26 ulasan:

  1. wah.good luck dear..

    p/s: msih ada lg strter kits tu..awk msg hp yui ea. 019-2331810.. t yui inform detail.

    BalasPadam
  2. gud luck !!!!
    remy dah pi undi......gigih tau!!!!

    BalasPadam
  3. 41ma: <--xtau abg nal dh berpnya
    41ma: klu dh berpnya alhmdllh la:D
    41ma: <---pernh tnya abg nal...tp die kata xda:D

    BalasPadam
  4. Salam awak ,

    Saya dah Undi awak dan Follow awak

    Saya pun join jugak :)


    http://azmiraazmira.blogspot.com/2012/09/meminta-bantuan-semua.html

    Hehhe , Sama2 Good Luck ya

    BalasPadam
  5. done vote u ..gud luck <3

    jom tolong sapot kenduri segment ain :)


    Ain Dzaya:Saya Nak Ramai Kawans Blog ♥

    BalasPadam
  6. Akak ! Nurul dah vote. Vote Nurul pula tau. Nama Nurul Fatiah ;)

    BalasPadam
  7. Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    BalasPadam
  8. Maybe banyak persaingan, but worry not. Good luck!

    Nisa

    BalasPadam
  9. gud luck , dah pernah undi peserta , sotakleyh undi dah larr ... :D

    BalasPadam
  10. Salam,
    saya cuba vote leh, :)

    good luck

    BalasPadam
  11. Semoga rezeki beroleh kepada awk ! Amin !!

    BalasPadam
  12. sy tagged awak sini :)

    http://yayacaramel.blogspot.com/2012/10/first-giveaway-ga-by-ftnjwablogspotcom.html

    BalasPadam
  13. dah undi. good luck! :D
    undi saya jugak :D
    mieprosalahh.blogspot.com

    BalasPadam
  14. saya dari SEGMEN: Jom tingkatkan follower sampai lebam. Ok,tau benda dah lama.
    1st-TQ sebab follow.
    2nd-Sorry lambat sebab takde internet connection.Ahakssss. PEACE
    3rd-Follow anda balik ^^

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..