Sabtu, Disember 01, 2012

its december . its come to the end

Assalamualaikum ^^,



hey hey !! seems to be long day kan aku tak update new entry. seriuously banyak sangat kerja yang perlu diselesaikan. plus minggu lepas weekend aku kena pergi modul. sabtu ahad oke ! see ?? memang takde rehat. so, aku cuma melalui hari-hari aku dengan semua esaimen, kuiz dan test. without realize its december !

oh hello december ! 

december ? means aku tak sampai sebulan je lagi nak habis study. horey2!! hip2 horeyyy !!  next year aku praktikal then thats it ! finish ! yeayyy !!

frankly yang aku dah mula rasa rindu dengan zaman ini. which is never return back. rasa macam taknak masa berputar. tapi hati ni meronta tak sabar nak kerja. pegang duit sendiri. buat aset. wehoooo !!


just thinking. yang aku pasti akan rindu saat2 buat esaimen dengan stressful sebab percanggahan pendapat. last minute study nak test or kuiz. preparation untuk presentation. duduk dalam kelas, salin nota sambil lecturer mengajar. bangun pagi nak pergi kelas. dah sampai kelas then cancel. that's feelings that moment. bila kerja sangat banyak mula tetanya 

"takde ke kelas yang nak cancel esok ?" hewhewhew


oh yes ! first draft jadual final dah keluar. so far, i likeee the schedule. tak macam sem lepas kena ngadap 3 paper dalam masa dua hari tanpa ada gap. phewww !! struggle kot masa tu. dan pasti mengeluh lah kan. @.@

agak-agak macam mana lah pulak hidup aku bila aku bekerja nanti yek ? >.<


2 ulasan:

  1. Zaman belajar adalah zaman yang paling best dalam hidup Wilma...
    Lepas kerja nanti, mesti Liyana rindu masa2 zaman belajar tu tau ^_^

    BalasPadam
  2. @Dunia Wilma huhu. dah mula rasa perasaan tu sikit2 =(

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..