Ahad, Disember 16, 2012

JUST created another memories with my friends.

Assalamualikum ^^,



DINNER
TARIKH : 15.12.2012
TEMPAT : HOTEL RENAISSANCES MELAKA

sebut je dinner. memang aku totally refuse untuk pergi. sememangnya kelas aku bagi nama untuk ke dinner on the last week event will be conduct. aku pulak lagi sehari nak pergi baru decide nak pergi and bayar. tu pun selepas di ajak oleh kawan-kawan yang lain. plus aku dah deal dengan ida if dia pergi aku pergi. so, ida pergi, aku pun pergi. sebab kalau tak pergi rasa macam dah mungkir janji pulak dengan ida. =)

first of all, tema memang out of my interest. tak rasa pun nak ikut tema. mungkin sebab sesetengah pihak atau orang sebenarnya yang membuatkan ak tak minat dan tidak timbul kesedaran langsung nak ikut tema. lainlah kalau aku ada rasa belonginess tu kan. frankly speaking rasa belonginess tu memang tak ada. sekian. except with my friends. 

so, pakaian malam tu aku just pakai baju yang aku pernah attend dinner masa diploma dulu. which is 3 years back tema merah hitam. tema should be the return of laksamana Cheng Hoo dan Puteri Hang Li Po. so, dah kenalah tu kan. aku cuma cari tudung jek sebab lupa gila nak suruh mak aku bawak tudung yang aku pakai masa pergi dinner diploma tu. MEMBAZIR ! . sepatutnya aku tak beli benda-benda ni semua. dan lagi sekali aku tak rasa excited macam nak pergi dinner last sem diploma. masa tu memang aku spent duit untuk pergi dinner tema garden. berjam-jam aku dalam shopping complex semata-mata nak cari the best suite with the theme. siap beli aksesori bagai. dan TIDAK for this dinner.

so, here just few pictures yang aku share. *malas sangat nak upload pic. xde mood not exited. sebab i'm not enjoy very much being there. 








after all. i just wonder. why i came here. 




5 ulasan:

thanks for commenting ! love ..