Isnin, Disember 03, 2012

pertukaran lagi. *harapyangterakhir

Assalamualaikum ^^,



hollaa !! finally dah bertukar. LIYANA'S ERYTHRINA BLOGHOUSE.

sebenarnya aku lebih prefer nak guna nama sendiri dalam penulisan blog ni. which is previous name. nekad dah ni guna nama sediri. changes everyhting. tapi lain pulak yang jadi. so, here the situation

" eh..ingatkan another blog of FATIN LIYANA " fatin liyana yang honeykoyuki tu

" nama sama dengan fatin liyana "

ayat biasa bila orang masuk blog aku selepas aku guna nama aku. repeat nama aku. dan aku tak pernah pulak terfikir yang orang akan keliru memandangkan muka aku jauh lebih beza denga FL yang cun melecun tu. lagi. URL terang-terang lain awak2 semua. 

so, timbulah satu perasaan tak best. yang mana

" eh. blog aku ni dah macam mengelirukan pembaca FL pulak dah ni "

terus aku decide guna nama LIYANA ERYTHRINA. memandangkan nama ni aku gunakan dekat facebook yang dah langsung tak boleh nak tukar nama lain sebab dah kena blok. tak boleh tukar-tukar nama dah. so, selamanya lah aku guna nama ni. huhu

dan aku dah revise semula blog aku ni. dengan menggunakan nama LIYANA ERYTHRINA. that's it. confirm lepas ni dah tak keliru dah. 

thanks all ! =)



6 ulasan:

  1. dua tiga kali baca bagitak berbelit lidah nak sebut..hihi...apa pun, sedap nama ni...:)

    BalasPadam
  2. Tak kesahla Fatin Liyana ke Liyana Erythrina ke.. Asalkan kita tak buat fake blog or acc semata2 nak glamer mcm blogger2 glamer lain.. =)

    BalasPadam
  3. :-) Guna nama samaran pun takpa...Yang penting lepas nie tak ada kekeliruan lagi kan ^_^

    BalasPadam
  4. @Dunia Wilma itu yang penting. risau bila ada kekeliruan melibatkan orang pemes ni hehe. oppss !! peace ! sis FL =)

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..