Ahad, Januari 06, 2013

KBM final #sem5 | paper 2

Assalamualaikum 



BPR. ya hari ni aku exam BPR (business process reengineering). 3 jam.

pagi di mulakan dengan refresh semua chapter. semua ok. dan rasa dah ready giler dah ni nak masuk dewan exam. tapi tipulah kan setiap kali nak pegi peksa tak risau. tak nebes. segala semua tak lah kan.

sampai je di ZG2-1 aku tengok soalan dah ready atas meja. lagilah berdebar. satu kelemahan aku bila nak exam tak boleh orang kacau. means kalau sebelum masuk dewan ada orang nak berborak nak berbincang. sorry ! tak layan ! dan satu perkara tak boleh nak tengok nota last minute. tapi silap aku bila degree ni, aku tengok nota sebelum masuk dewan. yang mana masa tu bila dah gelabah. tengok lagi nota. lagilah blank.

so far. blank yang aku hadapi belum sampai tahap aku tak boleh nak ingat balik. dan paling penting masih boleh buat ayat menipu yang kadang-kadang aku sendiri tak paham apa aku tulis. haha.

ini yang berlaku untuk exam paper ke dua ni. aku rasa result yang aku paling takut nak tengok sem ni. subjek nilah.




another 3 more paper to be done !

Signature

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

thanks for commenting ! love ..