Khamis, Januari 10, 2013

KBM final #sem5 | paper 3

Assalamualaikum 


semalam aku dah selamat jawab satu lagi paper. OSM 655. office system development. 3 jam.

persediaan aku untuk menghadapi paper ni lebih kepada agak-agak soalan yang mungkin keluar. oh yes bab spot soklan tu memang keje aku. hehe. mesti kena spot beb sebab chapter sangat banyak. 14 oke ! rasa tak tertanggung otak aku ni nak duk menghafal fakta-fakta yang ada. dalam pada tu aku keluar sebelum habis masa jugak. ngehngeh. tak tahan woii sejuk giler kat dalam tu. rasa nak beku. sebelum otak aku beku dan hang. jadinye siap je terus keluar. tak tahan !

dan aku rasa aku dah buat yang terbaik. dan rasa sedikit risau sebab carry mark langsung tak tau berapa. dan paper ni final cuma bawak 40% sahaja. so. 60% carry for the whole semester. yang mana aku harap aku dah lulus sebelum masuk dewan exam hari tu. so. aim selepas keluar exam adalah A. insya-Allah, sebab subjek ni sangat-sangat membantu. dahlah carry 60%. kredit hour 4 pulak kan. antara subjek yang boleh menaikkan poiter buat tambah mana-mana yang tak elok tu kan. ;)

so. selesai je paper ni. tak rasa stress sangat. kurang sikit je stress tu. haha. dan aku ada mase lebih kurang seminggu sebelum next paper. REST !


2 lagi nak tumbangkan. 

Signature

2 ulasan:

thanks for commenting ! love ..