Rabu, Januari 16, 2013

KBM final #sem5 | paper 4

Assalamualaikum



paper hari ni. HRM 543. 3 jam. di ZDKU.

lebih serasi panggil subjek ni sepanjang proses pembelajaran HR-Tech. subjek ni fokus kepada semua yang ada e kat depan. contoh. e-recrutiment. tapi yang berkaitan dengan HR sahaja ok.

sumpah susah gila aku nak cari mood nak baca tu semula selepas bersenang-lenang hampir seminggu. nabib baik 9 chapter je. boleh lah jugak nak bernafas. tu pun aku ada skip chapter yang aku rasa tak nak jawab. dan seperti biasa aku spot chapter yang keluar.

daripada sembilan chapter aku baca enam sahaja. budget keluar. PREDICT. dan semua yang aku baca dan hafal bagai nak rak di sebabkan prediction aku semua keluar. dan itu dah cukup bagus dan melegakan hati aku bila kertas aku di kutip. nak di jadikan cerita keluar pulak chapter yang aku baca nak tak nak. so, balasannya, fakta yang ada kat otak ni semua macam nak tak nak je luar. ingat-ingat lupa.

so far. aku boleh cakap yang paper ni quite senang daripada paper ke dua tu. yang tu memang horor !

dan yeayy !! lagi satu je nak habis. this coming saturday. clap2 !!

oh yes a bigggggg thanks to Najwa for this paper. hanya aku dan dia yang tau kenapa. peace !


Signature

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

thanks for commenting ! love ..