Khamis, Januari 31, 2013

MPG #finalyearstudent

Assalamualaikum



MAJLIS PRA-GRADUAN - FINAL YEAR STUDENT
TEMPAT : HOTEL EQUATORIAL, MELAKA
TARIKH : 20 DISEMBER 2012



hello peeps !! mari saksikan event paling besar dan paling best pernah aku attend tahun semester lepas. majlis pra-graduan untuk semua final year student. sedap jeee dengo final year tuuu. hikhik. bajet aku lah senior. tapiiii NO! NO! NO!

yes aku memang final year. tapi dalam dewan tu batch aku adalah yang paling junior. yang ada kat dalam dewan tu paling-paling part 6 hokeyyy. nak lagi best ? paling senior part 8. ok aku tak rasa aku ni sangat senior dengan keadaan macam ni. hewhew  dannnn aku attend MPG ni sekali dengan senior aku part 6. hoomaiii !! masuk satu dewan degan senior pulak? pening ? nanti aku cerita macam mana boleh jadi. and percayalah !! hidup aku rasa kucar-kacir bila menjadi first batch yang buat itu ini dan itu ini lagi. @.@

now. lets the pictures tells the situations and enjoyyy !! =))


kad yang dapat bila dah sampai T_T


pandangan belakang



view dalam dewan. belum ramai sampai


we are twin !! tapi kawan yang tengah tu terpisah. kembar dia kat shah alam.


yang dapat meja belakang kesian. punyalah jauh nampak sayup je stage kat depan


aku, diba, ieda, yaya, linda, diera

dalam bas *cahaya lebihhh*


#me #alone #picture


twinnie !!! kami sepakat untuk tidak tampil dengan baju yang sama >,<


mustika, kuken, k.zira, ikin, eyra, ieda, aku


\
ramai sangat nak tulis nama.. tengok jelahhhh =p


eyra, aku, nadia, diera, eiya  *apehal banyak huruf "E" plak niii


heyyy !! instedrians 


view daripada table aku. antara table depan yang dekat dengan stage. *nasib baik nama aku mula huruf "F" 


malang betol sape yang dapat tabel belakang. sayuuupppp je nampak stage kat depan


masa ni dah boleh jalan-jalan ke table orang lain annnnndddd goosipppss !!




hokayyy . itu ajelah gambar yang aku upload. takkan nak upload semua kat sini. nanti lambat loading korang lagi malas nak tengok. :D  lagipun nk upload masuk sini ponn dia punya payahhhhh nye tu aku je yang tau. ekekeke

till then.. thanks for reading ! 

love,
Signature

2 ulasan:

  1. dah macam kad kahwin dah hehe :)

    BalasPadam
  2. apesal ada gambor dua kali letak? tau la aku cuuuunnnnn o.o

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..