Selasa, Januari 22, 2013

Tambah Follower sambil berkenal-kenalan

Assalamualaikum



rasa dah lama gile aku tak join mana-mana segmen dari kawan2 blogger. dan lama jugak aku tak blogwalking ke blog blogger lain. tiba-tiba rasa diri ni sombong sangat sebab tak bertegur dengan kawan-kawan semua agak lama. jadi aku tetarik nak join satu segmen yang sangat simple !


klik banner untuk join. 

follower sehingga entri ini di publish :

1089


salam pekenalan buat semua yang berkunjung ke blog ni. keep in touch yaa ? =)

ehem ! awak-awak semua. rasa-rasa suka tak dengan blog ni ? kalau suka boleh like page Liyana Erythrina Bloghouse okei ! thanks !



love,
Signature

20 ulasan:

  1. done follow :) join segment yg sma

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    BalasPadam
  2. Thanks join..baru sempat nak blogwalking...haha...tolong la promote jgak kat kawan2 eh!!

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum ^^ Singgah dari segmen yang sama ^^ Done follow your blog . . Follow me back oke ^^

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-sambil-berkenal.html

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum..
    Singgah sini dari segmen yang sama...
    Done follow sini..
    Jemput singgah ke blog saya...:D
    http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    BalasPadam
  5. done follow you with my JM Homestay blog... feel free to follow my primary blog http://shadownbla.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. http://blueyarns.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html
    singgah n follow

    BalasPadam
  7. Assalam, dari segmen yang sama.
    Follower ke-1096. Blog comel+smart. Jemput singgah blog saya :)

    http://hazimahstory.blogspot.com/2013/01/79-segmen-tambah-follower-sambil.html

    BalasPadam
  8. hai, salam perkenalan

    http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tambah-follower-sambil-berkenal-kenalan.html#.UP-Yynp0hr8

    BalasPadam
  9. hai, salam perkenalan

    http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tambah-follower-sambil-berkenal-kenalan.html#.UP-Yynp0hr8

    BalasPadam
  10. hai hai ! bw dan dr segmen yg sama ! btw, done following u. follow saya balik, eah ? plz and thankgyu. singgah2!

    http://amalhusnafauzi.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_22.html

    BalasPadam
  11. datang dari segmen yang sama . done follow you . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    salam perkenalan =)

    BalasPadam
  12. datang dari segmen yang sama . done follow you . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    salam perkenalan =)

    BalasPadam
  13. datang dari segmen yang sama . done follow you . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    salam perkenalan =)

    BalasPadam
  14. Hai . Salam perkenalan dan datang dari segmen yang sama :) Jemput singgah dan follow blog saya http://kisahsipenaip.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    BalasPadam
  15. Done Follow!!
    join segmen yang sama mcm awkk... jemput melawat balik blog budakPj..

    http://udienbudakpj-ipik.blogspot.com/2013/01/try-join-segmen-tambah-follower-sambil.html

    Salam Perkenalan ^_^

    BalasPadam
  16. salam perkenalan... dari segmen same

    BalasPadam
  17. dah follow. http://balqisppgz.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-sambil-berkenal.html

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum, . . . aku pon join macam ko nye, . . ni aku punye, jemput ar tengok2, . .

    http://budakgetah91.blogspot.com/2013/01/rahsia-diari-jejaka-hangat-hot.html

    jejaka hangat tu suruh aku datang sini,
    dia cakap, . . .

    Updated
    korang diwajibkan utk blogwalking dan follow blogger lain..oke!
    kepada korang yg nak blogwalking peserta2 lain tu..boleh klik kat sini Senarai Peserta Segmen..
    (jejaka hangat)

    :)

    BalasPadam
  19. Dari segmen http://www.mohdfauzrin.my/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_203.html
    Will u follow me back... :)

    BalasPadam
  20. Sory..newlink
    http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_203.html
    Will u follow me back... :)

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..