Jumaat, Februari 08, 2013

cukup dengan hanya ALOE VERA GEL

Assalamualaikum

hello peeps !

mari berkenalan dengan produk FOREVER. sebelum ni aku pernah cerita pasal FOREVER dalam blog ni. so hari ni aku update lagi info-info yang korang patut tahu mengenai FOREVER. 

aku sure ada antara korang yang tak pernah dengar langsung tentang produk ni. setuju ? kepada yang pernah dengar good ! mari aku explain lagi. =)

untuk pengetahuan. sebelum ini produk FOREVER LIVING lebih di kenali dalam kalangan masyarakat cina sahaja. produk FOREVER telah menembusi pasaran Malaysia selama lebih 30 tahun tapi hanya dipasarkan di pasaran kaum Cina sahaja. kini FOREVER LIVING ingin mengembang dan meneroka pasaran Muslim kerana produk FOREVER LIVING telah lama di iktiraf dengan sijil HALAL dan memenuhi piawaian-piawaian tertentu yang semestinya dititikberatkan dalam agama Islam. inilah yang menyebabkan ada antra kita yang masih tertanya-tanya tentang produk ini. 

 sememangnyaproduk HALAL menjadi keutamaan masyarakat ISLAM di Malaysia. produk FOREVER LIVING diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang sudah dikenali sebagai "makanan" untuk kesihatan badan seperti ALOE VERA, MADU, BUAH DELIMA, MINYAK ZAITON, MINYAK IKANKOD dan sebagainya. klik sini untuk maklumat lanjut.

terdapat lebih daripada 50 jenis produk FOREVER LIVING yang dipasarkan merangkumi produk kecantikan Aloe Vera, produk kesihatan Aloe Vera, produk pelangsingan badan Aloe Vera, Aloe Vera Spa, solekan Aloe Vera dan produk kegunaan harian Aloe Vera.

tetapi di sini yana ingin tekankan mengenai ALOE VERA NUTRITIONAL DRINKS. datang dengan empat jenis perisa. tetapi hanya tiga yang available untuk pasaran di Malaysia iaitu:Aloe Vera Gel Original (RM 90)Aloe Berry Nectar (RM 90) Aloe Bits N Peaches (RM 90)
jika berminat atau ingin bertanya boleh terus contact yana di email liyana_cute94@yahoo.com.my atau pm di page yana ok ! 


FOREVER FOR YOUR HEALTH AND BEAUTY

Signature

3 ulasan:

  1. @wana wazm hai ! yes produk yang menarik dan banyak manfaatnya.. =)

    BalasPadam
  2. aloe vera forever memang terbaik dalam mencuci usus

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..