Selasa, Februari 12, 2013

HARGA PROMOTIONS UNTUK SHAWLS HALFMOON. HANYA RM 35

Assalamualaikum



hey everyone !! so. macam mana cuti ? aku tak ke mana-mana pon selain memenuhi undangan majlis kawen sedara. well. even sedara pon aku bukanlah jenis yang camerawhore kat pelamin or even with the bride. sebab tu entry tu tak wujud dalam blog ni. kalau aku cite takde gambo n tak ke susah korang nak imagine nanti. =P

masa sepupu aku kawen hari tu pon aku tak snap pic ngan dia even one ! urggghh!! teruk2. boleh bayang tak sepupu yang aku yang duk main masa kecik2 bila balik kampung. pakai baju sama2. ouh i means sama kaler. ataupun " malam ni kita nak pakai baju kurung ke seluar" haha. memoryyyy sangattt !! but now. she's married !

*aku rasa korang mesti skip 2 perenggan awal ni kan? haa!! ngaku pat !

ok. cukuplah pasal tu. now. focus pada apa yang aku bagi tau ni. setelah puas cari  punya cari. hanya untuk mendapatkan yang terbaik dan harga yang berpatutan. inilah dia. shawls halfmoon. mari tengok gambar.





AVAILABLE FOR PRE-ORDER
HARGA PROMOTION RM 35 EXCLUDE POSTAGE
[ postage + RM 6 ]

berminat boleh PM di page 



Signature

1 ulasan:

thanks for commenting ! love ..