Rabu, Februari 27, 2013

jual keychain nama

Assalamualaikum



hey helloo bloggers !



buat guna benang nilon jekkk 


semalam masa tengah selongkar beg jumpalah objek di atas ni. -_-  

dulu masa sekolah. aku siap jual benda ni. ramai pulak tu yang order. so. aku ambil jelah semua order tu. setiap hari mesti ada jek yang nak order. aku ni dah tak berapa nak ingat. si diera tekikushika tu kata aku siap ada buku lagi untuk collect order. haha !

yang aku ingat cuma aku duk kat kerusi duk lilit-lilit benang-benang ni semua. lepas tu masuk dalam plastik. buat resti. esok pegi sekolah kasi kat orang yang order. hekhek. 

tapi masuk form 3 nak ke form 5 aku dah tak buat dah. peksa katenyee ! habis sekolah lagilah aku langsung tak buat. lepas SPM duduk rumah kejap. pegi PLKN. PLKN tak habis lagi aku balik. dua hari lepas tu pegi daftar diploma pulak. habis diploma gap bape bulan tuh sambung degree pulak. *perasan tak yang life aku lepas satu episod terus ke satu episod. tanpa perlu bertapa untuk tempoh yang lama kat rumah* ALHAMDULILAH. =)

so. sampailaa sekarang ni. minggu depan dah praktikal pun. harap-harap semuanya ok. pheww !! dan tiba-tiba aku rasa nak buat balik nama-nama ni semua. kalau ada siapa-siapa yang berminat boleh jee pm yana k kat page. jangan segan silu. ;) tapi nak dapat harga 50 sen macam dulu tu tak dapetlah yeee . ^^,  

harga baru. huruf empat ke bawah RM 2 siap ring/keychain. kalau lebih yana tengok pada panjang nama dulu. tapi takde lah sampai RM 6 ke atas. tu dah macam melampau sangat dah tu ! ngehngeh. kalau order banyak of course harga lagi kurang meyhh .. see you !

till then...

love,

4 ulasan:

  1. hi... emma nak order boleh x??? nak kaler purple... " emmazam " boleh bgtau brape harga ???

    http://emmaeema.blogspot.com
    nurazimah.emma@gmail.com

    BalasPadam
  2. Dulu Eja jadi tukang beli je, rajin business, sekarang pun dah business..good job yana.

    BalasPadam
  3. @Eja Razif thanks eja ! ;) share la ngan kawan2 lain..

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..