Jumaat, Februari 22, 2013

#kembar random update.

Assalamualaikum
hai all !! kali edisi kembar pulak. berminat ? klik tab twinZone. ;)

aktiviti kami sepanjang cuti hampir sebulan hanyalah menggemukkan badan. tengok siapa berjaya gemok. ok. tipu. konon-konon masa belajar empat bulan tu penat sangat. so. nak lepak kat rumah. dan aku percaya memang ini lah cita-cita seorang student di saat diri sibuk di kampus. =.=

tapi bila peluang dan masa untuk menikmati semua tu terbentang depan mata. rasa bosan gila. BOSAN. seminggu tu ok lagi. bila dah lebih seminggu bengap jadi otak aku ni. 

jadi keje kami hanyalah. online dan online. sampai dah tak tau nak bukak apa lagi dah. kebanyakkan masa banyak dihabiskan dengan blog. merayap ke blog followers. kalau ada jumpa list blog. teros aku terjah sebab potential nak jumpa kawan2 baru tu tinggi bila list segmen atau GA.



snap gambar kat dalam lif KBM masa pegi ambik baucer semalam. sebab lepas ni tak rasa dah semua ni. :'(


dah lepas tu. pergi memenuhi kehendak perot yang kebolor



sebenarnya takde apa sangat nak diceritakan pasal kembar ni pon. cuma saja gedik nak publish. o.0 just random update. apa yang kami buat masa cuti. well. ktorang bukanlah jenis keluar rumah ke sana- sini. prefer to be at home. tapi boleh faham tak dia punya perasaan bosan kalau dah asyik terperap kat rumah / bilik ?? 


the latest looks of us . =))

 
and yeaayyy !! minggu depan dah last week cuti. the another week. ktorang akan praktikal pulak. nebes wooo !!
ada yang offer aku keje. ;) katanya tunggu aku habis aku praktikal. insha-Allah ada rezeki adalah. ^^, amin !
till then..
love,

6 ulasan:

  1. Alahai, comel je dua2 ♥
    http://sheisdibaa.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. wahhh , kembar gupenye awak niee . kihkih untunglah dah amik baucar . hehe . saya naik kbm minggu depan baru nak p amik . btw , buat2 keje praktikal elok2 . hehe

    BalasPadam
  3. @Nur Atira yezzaa !! haha.. tapi xtau nk buat ape ngan baucer tuh 0.o

    ouhh.. tengkiu !! nebes ni nak pektikal =)

    BalasPadam
  4. @Shakira Pathi still nampak sama ek ? urhh.. berusaha nk nmpk lain asik x berjaya jek .. :D

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..