Ahad, Mac 10, 2013

#DM6 | minggu pertama

Assalamualaikum



helloo bloggerss !

well. simple update daripada aku. seperti yang sedia maklum. sebelum ni aku ada memperkatakan tentang praktikal di page dan juga di blog *ada kot  

minggu pertama. untuk aku terlalu banyak cabarannya. sehinggalah pertengahan minggu aku mula rasa sedikit lega dan stabil. apa yang best. first day lapor diri aku di berikan cuti oleh bos aku. pelik. memang pelik. nak balik pun rasa teragak-agak. fikir punya fikir. cakap punya cakap dengan akak ofis. so. aku pun balikla. 

bila aku cerita dekat another praktikal student. dia pun menghadapi situasi yang sama. di situ aku mula rasa lega. di mana aku praktikal. rasanya biar dulu menjadi rahsia aku. hekhek. apa yang pasti kat ofis tu cuma ada empat sahaja staff perempuan termasuk Penolong Pengarah. 

keadaan ini cukup buat aku rasa kekok. SANGAT. tapi mereka semua baik. cuma ada yang muka serius. well. pada aku biasalah tu. tak pelik pun dengan profession mereka. muka serius yang aku maksudkan di sini. bukan sombong or else yaa !

ok. aku bagi klu tempat aku praktikal kalau dalam kalangan organisasi mereka sendiri di kenali sebagai DM6. ada yang tau kee ? cer komen sikit. =)

till then..

love,

6 ulasan:

thanks for commenting ! love ..