Jumaat, Mac 01, 2013

KRU MASTERCLASS

Assalamualaikum


helloo bloggers !! 
siapa ada online shop dan bercadang nak mengembangkan lagi online shop tu kepada sesuatu yang wujud. yang boleh nampak. ke ada angan-angan nak bukak bisnes ? well semua orang tau nak mulakan sesuatu bisnes ni bukan senang wooo. ada modal yang banyak untungla. takde modal ? ada cara lain. kan ?

seperti Irfan Khairi, aku juga menjadikan KRU sebagai inspirasi aku untuk mencipta jenama aku sendiri. satu hari nanti. jika itu memang rezeki aku. Insha-Allah. yang penting usaha ! dan Irfan Khairi dah pun berjaya. aku ? doa kan lah ya ? =)

so. ni aku ada berita baik nak share dengan kawan-kawan semua. its about KRU Masterclass. 
speaker adalah Norman, Yusry dan Irfan Khairi. ini adalah kerjasama antara KRU dan Irfan Khairi Sdn. Bhd. apa yang pasti mereka bukan sembarangan orang. itu yang aku boleh cakap. teruja ?? lets go !


fuuuhh !! aku kalau pergi ni. memang fokus habis oii !


apa yang anda akan pelajari ?? baca bawah ni :
  •  teknik menjana pendapatan menggunakan media sosial facebook, twitter dan youtube.
  •  cara menggunakan visual dalam menarik perhatian pelanggan dan menggandakan keuntungan perniagaan anda.
  •  langkah-langkah produksi dan penceritaan.
  •  kaedah animasi untuk meningkatkan jenama dan pasaran anda.
  •  persiapan minda dari perniagaan kecil menjadi besar
  •  cara membawa perniagaan anda ke persada antarabangsa !


now. are you ready for the price ??? *drum rollllll*

HARGA SEBENAR : RM 590
HARGA EARLY BIRD : RM 290

di buka untuk 190 orang. tetapi sehingga saat aku menulis entri ini hanya tinggal 12 tempat kosong sahaja ! wohooo !! selling fast ! 
 
berminat ?? klik sini untuk cara pembayaran dan pendaftaran. 

sumber | facebook Irfan Khairi
                  facebok Norman Abdul Halim
                  artikel


till then...


love,

1 ulasan:

  1. wah..bgsnye kelas sebigini..memantapkan pengetahuan diri

    follow sini..jemput ke blog

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..