Sabtu, Mei 04, 2013

JOM MENGUNDI !

Assalamualaikum



hai all !!

well. semua dah ready untuk #PRU13 ? sebolehnya aku memang mengelak untuk bercakap pasal politik dalam blog ni. entri ini hanya sekadar friendly remind kepada semua supaya sama-sama kita keluar mengundi esok ! jom ? 

mesti ramai dapat message daripada nombor yang tak di kenali sepanjang tempoh seminggu berkempen ni kan? dan dalam pada banyak message macam tu. masuklah pulak satu message ni.





gila untung student2 Shah Alam. yang pasti mesti meriah kat padang kawad tu. and mesti semua bas UiTM dari kampus negeri lain datang nak ambik korang. ok. fine. serius untung. ok. itu untuk yang kat Shah Alam. 

macam aku kat KBM ni? ada jugak untungnya walaupun tak semeriah macam student Shah Alam. =.=  a few days before MPP ada post something good news kat fb. 





sayaannnggggg KBM ! *wink2!!

dah kenapa aku pulak yang excited lebih. bukan aku ada kat KBM ponnnn. missing KBM life. ='(




budak dua orang ni baru first time nak mengundi. 

dah kena pesan esok kena bangun pagi-pagi pegi mengundi. kalau tak nanti kena baratur lelama. @.@ 

oklah. selamat mengundi kepada yang mengundi esok ! make sure dah tahu saluran berapa oke. aku ? aku di  saluran tiga. =D

btw, tadi dengar lagu ni kat #best104. entahla aku rasa macam best pulak. ^^,  *macam ketinggalan je aku pasal lagu ni*
  JOM MENGUNDI !

till then..

love,

1 ulasan:

  1. jom join segmen ni :)
    http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-by-msh-productions.html

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..