Khamis, Julai 04, 2013

viva bachelor

Assalamualaikum


so. i heard owner blog ni dah ber-VIVA. ;)  takda apa yang melegakan bila berjaya menempuhi soalan-soalan psycho panel masa viva. alhamdulilah.

alhamdulilah jugak bila research aku tak banyak yang kena edit. yang penting tak melibatkan SPSS. bila masuk cerita SPSS ni. banyak betul dugaan aku dengan si diera masa nak buat output. bila ingat balik saat2 tu rasa macam. heyyy !! i made it ! you go girl ! 

perangai aku setiap kali sebelum present mesti nak nerves tahap tak boleh control. tak boleh duk diam. tak boleh nak tenangkan hati. konon-konon tak rasa apa-apa a day ke a week before. tapi tunggulah bila lagi sejam ke setengah jam ke lima minit lagi ke satu minit lagi ke. hampeh ! aku cuma mampu cakap tolong jangan BLUR. 

blur ni pon dah macam satu penyakit kat aku. kadang-kadang rasa macam best fren aku pun ade jugak. sampi kalau akak2 abang aku havoc beriya bercerita tapi nanti aku react macam org takde perasaan sebab blur. huahua. hati sape tak saket. boleh geram sampai nak gaduh beb. lagi-lagi kalau ngan si pendek tu. haha.

rasa-rasa aku blur tak masa present? dah aku kata blur ni bestfren aku kan. so. dia sangatlah setia menemani. panel sampai cakap

"takpe. kalau awak tak faham. lepas ni boleh jumpe kami untuk tanya lebih lanjut"

ok2. obvious sangat ke muka aku memang blur?? sorry panel. @.@  apa-apa pun panel aku pada hari tu sangatlah inspiring. thankyou madam zalyla and sir elimtiyaz. thankyou for being so kind. 


sebelum present. aku merayap pusing-pusing satu makmal. stop kat sini suruh dira amek gambar. so. camwhore la kejap T_T


kami


love this pic. warna baju mantul habis dengan background putih


gambar candid yang aku rasa macam cantik pulak

gambar yang sangat terang disebabkan pencahayaan lampu makmal dan cahaya matahari yang sangat terik ! 
till then..
love,

8 ulasan:

  1. gambar last berlatarkan UTM logo , nampak menarik ! dan tahniah!

    BalasPadam
  2. rindu buat presentation depan panel....

    BalasPadam
  3. ktorg uitm segamat dh lps viva 7 jun ri tu

    BalasPadam
  4. @syuk shusuke thanks !! btw, UiTM..typo mungkin? ngeee =D

    BalasPadam
  5. @Farah Waheda Wahid lepas ni yana pulak yg rindu bila org lain share pasal viva dorang pulak huhu

    BalasPadam
  6. @Mysara Ab Rahman cepatnyee! 7 jun course yana still doing industrial training. course lain mungkin dah start :)

    BalasPadam
  7. huuuiiii hoooiiiii heeeeiiiii :D

    BalasPadam

thanks for commenting ! love ..