Isnin, November 20, 2017

Sending my notes to you

Assalamualaikum, hello everyone.  Last entry konon nak update la blog ni, lepas tu habuk.  Well life is sooo unexpected kan.  So here I am, harap-harap lepas ni bolehlah update kot blog ni slow-slow.  hiks.

Aku cuba untuk biar blog ni nampak simple as I can, tak nak dah ada widget ke side bar yang mengarut compare masa zaman baru berjinak-jinak dengan blog.  It should be something less is more.  Simple and nice.

Btw, lama tak bukak blog maksudnya selama tu jugaklah aku abaikan Google + . tengok-tengok dah 1k++ . Thank you so much guys !


See you soon !

Love.
Read More...